Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αθήνα, Αττική, Greece

Ξένες γλώσσες "Βεργίνα" - Μέθοδοι αυτοδιδασκαλίας για Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ιταλικά - Ισπανικά

 

Το νέο οπτικοακουστικό σύστημα εκπαίδευσης, που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε εύκολα και κυρίως σωστά Αγγλικά στο σπίτι σας.

Ο πρώτος τόμος περιλαμβάνει 42 κείμενα υπό μορφή διαλόγων με θέματα από την καθημερινότητα με πλούσιο λεξιλόγιο. Στην αριστερή σελίδα βρίσκεται το αγγλικό κείμενο και στη δεξιά η ελληνική μετάφραση για να μπορεί να γίνεται αντιπαραβολή και άμεση κατανόηση. Κάτω από τα κείμενα βρίσκονται τα λεξιλόγια, καθώς και άλλες λέξεις και φράσεις που είναι χρήσιμες στο συγκεκριμένο θέμα. Συγγραφείς της μεθόδου είναι η Peny Dris, υποδιευθύντρια του Κολεγίου «TASSIS Hellenic International School» με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλωσσολογία και στην Παιδαγωγική και η Caroline Ford – Dunn, καθηγήτρια Γλωσσολογίας. Ο δεύτερος τόμος περιλαμβάνει όλα τα γραμματικά φαινόμενα. Τα 4 CDs περιέχουν ηχογραφημένους όλους τους διαλόγους που υπάρχουν στον πρώτο τόμο. Ακούγονται παράλληλα και οι δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά. Έχουν εκφωνηθεί από ξένους καθηγητές, η επιλογή των οποίων έγινε με αυστηρά κριτήρια κανόνων ορθοφωνίας.

Peny Dris & Caroline Ford – Dunn

Γενική επιμέλεια της Γραμματικής Νίκος Ασημακόπουλος

Απαραίτητο για :

1.Τον μαθητή που θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του και την προφορά του

2.Τον επιχειρηματία που θέλει να μάθει γρήγορα και σωστά

3.Τον τουρίστα που θέλει να ρωτήσει κάτι.  

 

Ξένες Γλώσσες "Βεργίνα"

Βεργίνα Διαδικτυακός Τόπος  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Μαρούλα, η μοναχοκόρη του Στρατηγού Μακρή, μεγαλωμένη σ’ ένα σπίτι όπου η πειθαρχία και η τιμή είχαν τον πρώτο λόγο, έκανε όνειρα για το μ...

Κελαινώ