Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αθήνα, Αττική, Greece

Μέθοδος Ορθοφωνίας - Νάγια Γεωργίου

 Η Μέθοδος Ορθοφωνίας "Νάγια Γεωργίου" είναι ένα οπτικοακουστικό σύστημα διδασκαλίας της ορθής προφοράς και έκφρασης της ελληνικής γλώσσας.
 

 Περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις τεχνικής για τον έλεγχο της αναπνοής και σωστής άρθρωσης. Βοηθάει τη φωνή να αποκτήσει Όγκο, ένταση, διαύγεια και και να προστατευθεί από φωνασθένειες. 

Απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες, επαγγελματίες και μη και ιδιαίτερα στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, τους Τραγουδιστές, ηθοποιούς, Πολιτικούς, Δημοσιογράφους, Δικηγόρους, Ιερείς, Στελέχη επιχειρήσεων και σε πολλούς άλλους. 

Οι 2 τόμοι περιέχουν πολλές φωτογραφίες και σκίτσα και πληθώρα ασκήσεων για ενήλικες αλλά και για παιδιά. Συνοδεύονται από 2 C D που εκφωνούνται όλες οι ασκήσεις από την Νάγια Γεωργίου και τον Γεράσιμο Δραγώνα

Η μέθοδος διδάσκεται στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο τμήμα θεάτρου της σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Ηρακλείου Κρήτης.

Μέθοδος Ορθοφωνίας "Βεργίνα"

Βεργίνα Διαδικτυακός Τόπος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Μαρούλα, η μοναχοκόρη του Στρατηγού Μακρή, μεγαλωμένη σ’ ένα σπίτι όπου η πειθαρχία και η τιμή είχαν τον πρώτο λόγο, έκανε όνειρα για το μ...

Κελαινώ